Tarife orientative practicate de firma de contabilitate Data Serv Accounting

Tarifele va sunt prezentate pentru a va reliefa o mai buna imagine asupra serviciilor de contabilitate si fiscalitate aflate in oferta.

Data Serv Accounting practica o politica de preturi corecte, corelata cu volumul de munca depus. Totodata va informam ca tarifele sunt negociabile, iar forma finala a contractului cat si pretul final il veti obtine dupa intalnirea cu un specialist contabil al companiei. Acesta va analiza nevoile contabile si fiscale ale dumnevoastra, va va oferi consultanta fiscala pentru a beneficia de toate avantajele oferite de specialistii nostri aflati in contact cu modificarile si trend-ul economiei si al fiscalitatii.

Pentru a solicita o oferta de pret pentru contabilitate sau servicii fiscale, va rugam sa ne trimiteti un email in care sa specificati urmatoarele date ale companiei dumneavoastra:

Tarifele serviciilor de contabilitate trimise pe mail au un caracter orientativ. Pretul final va fi stabilit dupa o intalnire si o negociere a conditiilor impreuna cu dumneavoastra.

Exemplu de calcul tarife servicii contabilitate:

Numar maxim de monografii contabile pe luna:

Tarife pentru alte servicii (contabilitate, juridice, fiscalitate):

Contact