Serviciile pe care le oferim

SERVICII DE CONSULTANTA FISCALA

Echipa noastra de consultanti fiscali are o experienta vasta si indelungata in domeniul aplicarii legislatiei fiscale si a reprezentarii societatilor la controalele ANAF. Serviciile noastre sunt oferite tuturor categoriilor de subiecti fiscali: persoane juridice romane si straine, persoane fizice rezidente sau nerezidente, persoane fizice autorizate, reprezentante, ONG-uri, sedii permanente, asocieri intre persoane, etc.

Serviciile oferite de departamentul nostru de consultanta fiscala sunt:

Instabilitatea legislativa, procesul de armonizare a legislatiei fiscale romanesti la normele europene, numarul coplesitor de mare de reguli si obligatii fiscale si nu in ultimul rand birocratia apasatoare, au facut ca prezenta unui consultant fiscal sa fie mai mult decat necesara.

SERVICII DE AUDIT

Asiguram urmatoarele activitati:

Auditorul confirma corectitudinea situatiilor financiare oferind incredere in informatiile prezentate. In exercitarea independenta a profesiei de auditor financiar, exprimam o opinie asupra situatiilor financiare si componentelor acestora potrivit standardelor internationale de audit si a reglementarilor adoptate de Camera Auditorilor Financiari

RESURSE UMANE

Aveti sprijin total din partea inspectorilor nostri de resurse umane. Din momentul in care incepeti sa lucrati cu noi primiti consultanta de specialitate pentru rezolvarea eficienta a tuturor situatiilor.

Inspectorii nostrii de resurse umane au in medie o experienta de aproximativ 20 de ani in domeniu.

Servicii oferite de departamentul de resurse umane:

JURIDIC

In cei peste 17 ani de experienta ne-am imbunatatit si diversificat constant serviciile oferite. In anul 2014 am infiintat departamentul juridic care ofera servicii conexe celor deja exintente. Principalele servicii oferite de departamentul juridic:

In cazul in care aveti si alte solicitari juridice, nu ezitati sa ne contactati:

 Consilier Juridic: Mirela Preda

E-mail: mirela.preda@data-serv.ro

 Mobil:+40 723 260 580

Contact